Politica Cookies

1.   Introducere

Această politică privind utilizarea cookie-urilor este concepută pentru a vă informa în legatură cu practicile noastre în ceea ce privește colectarea de informații de la dvs. atunci când vizitati site-ul nostru, prin intermediul cookie-urilor și a altor tehnologii de urmărire, însa cu respectarea dreptului dvs. la protecția datelor cu caracter personal care vă privesc.

Cookie-urile noastre nu rețin date cu caracter personal cum ar fi numele dvs. sau detaliile bancare. Acestea doar ne permit să aflam informații după ce v-ați autentificat sau ajută la a face legătura între informațiile privind navigarea făcută și datele dvs. cu caracter personal atunci când alegi să te înregistrezi pentru un newsletter.

Confidențialitatea informatiilor este o responsabilitate permanentă si, prin urmare, ne asumăm că vom actualiza din cand în cand acest document de informare pe măsură ce vom întreprinde noi practici privind datele cu caracter personal sau vom adopta noi politici de confidențialitate. În ceea ce privește prelucrarea datelor bazate pe consimțământ, vă vom notifica orice modificare și vom solicita consimțământul dvs. suplimentar.

Precizăm că nu vom solicita ori primi informații, de orice natura, de la copiii sub 18 ani.

Informațiile de mai jos aduc la cunoștința dvs. mai multe detalii despre plasarea, utilizarea si administrarea cookie-urilor utilizate de site-ul www.frigotehnicaromania.ro. De asemenea, sunt prezente și câteva linkuri utile legate de acest subiect.

2.   Contextul legislativ

Conform cerințelor Directivei (UE) 2002/58/EC („Directiva E-Privacy”) și a Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, avem obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care dvs. ni le furnizați prin utilizarea site-ului nostru în acord cu prevederile Regulamentului GDPR și a Directivei E-Privacy.

In special, Regulamentul GDPR ne obligă, în primul rând, să oferim posibilitatea ca utilizatorul să-și exprime sau, dupa caz, să-și retragă oricând consimțământul pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal, să rectifice conținutul datelor cu caracter personal sau să solicite transferul datelor cu caracter personal către un alt operator, iar, în al doilea rând, să informăm utilizatorul despre conținutul cookie-urilor utilizate de site-ul nostru, ce categorii de date personale ale utilizatorului sunt prelucrate de cookie-urile noastre, ce facem cu informațiile obținute de cookie-uri și unde stocăm respectivele informații, oferirea unui nivel de securitate ridicat asupra informațiilor colectate de cookie-uri, posibilitatea utilizatorului de a bloca oricând rularea oricărui sau a tuturor cookie-urilor de pe site-ul nostru, precum și stergerea informațiilor colectate de cookie-uri.

Pentru mai multe detalii privind conținutul acestor norme juridice, vă rugăm să accesați următoarele link-uri:

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/?uri=celex%3A32002L0058
https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/?uri=CELEX%3A32016R0679

3.   Drepturile dvs.

Regulamentul GDPR oferă anumite drepturi persoanelor vizate. Aveți dreptul de a accesa și de a rectifica (corecta) înregistrarea datelor dvs. personale prelucrate de noi dacă acestea sunt inexacte. Ne puteți solicita să ștergem aceste date sau să încetam prelucrarea acestora, sub rezerva anumitor excepții. De asemenea, ne puteți solicita încetarea utilizării datelor dvs. în scopuri de marketing direct. Aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea de protecție a datelor dacă aveți îngrijorări cu privire la modul în care prelucrăm datele dvs. personale. Când este fezabil din punct de vedere tehnic, vom putea – la cererea dvs. – să vă furnizăm datele personale sau să le transmitem direct unui alt operator. Dacă accesul nu poate fi furnizat într-un interval de timp rezonabil, vă vom furniza o dată la care informațiile vor fi transmise. Puteți solicita, de asemenea, informații suplimentare despre: scopul prelucrării, categoriile de date cu caracter personal vizate, care a fost sursa informațiilor și cât timp vor fi stocate. Dacă doriți să executați oricare dintre aceste drepturi, vă rugăm să ne contactati la adresa contact@frigotehnicaromania.ro, oricând.

AVERTIZARE! Vă rugăm să vă exersați în mod rațional drepturile și să rețineti că abuzul de drepturi vă poate atrage răspunderea.

Datele de contact ale Autorității Naționale de Protectie a Datelor cu caracter personal sunt următoarele:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

Adresa: Bucuresti, b-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, cod postal 010336

Pagina de internet:https://www.dataprotection.ro

Adresa de e-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Telefon:+40.318.059.211; +40.318.059.212

Fax: +40.318.059.602

4.   Responsabilitatea prelucrării datelor cu caracter personal

Am luat toate măsurile în ceea ce privește toate aspectele legate de protecția datelor cu caracter personal, iar dvs. ne puteți contacta cu privire la toate chestiunile legate de prelucrarea datelor dvs. și la exercitarea drepturilor dvs. potrivit dispozițiilor legale aplicabile, în special dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la modul în care noi prelucrăm datele dvs. cu caracter personal. Adresa de e-mail la care ne puteți contacta este: contact@frigotehnicaromania.ro .

5.   Consimțământul dvs. pentru utilizarea cookie-urilor

Odată ce ați accesat site-ul nostru veți fi întâmpinat de un mesaj prin care vi se va cere consimțământul în acord cu dispozițiile legale aplicabile cu privire la categoriile de cookie-uri pe care veți fi sau nu de acord să le folosim pe durata vizitei dvs. pe site-ul nostru. De asemenea, este important de reținut că prin consimțământul dat în sensul utilizarii cookie-ului/urilor respectiv/e veți fi de acord și cu stocarea în condiții de siguranță a informațiilor colectate de cookie-ul/-urile cu care ați fost de acord.

Până la momentul la care procesul de accept/refuz pentru utilizarea cookie-urilor nu este finalizat niciun cookie nu va fi utilizat de site-ul nostru, cu excepția cookie-urilor în lipsa cărora site-ul nu poate funcționa.

Precizăm că oricând veți avea posibilitatea să blocați rularea cookie-urilor, dar și posibilitatea de a șterge informașiile colectate de cookie-uri.

6.   Ce este un “cookie”?

Un “Internet Cookie” (termen cunoscut și ca “browser cookie” sau “HTTP cookie” sau pur și simplu “cookie”) este un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale utilizatorului de pe care se acceseaza acest site (mai multe detalii pe https://ro.wikipedia.org/wiki/Cookie).

Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome, Firefox) și este complet “pasiv” adică nu conține programe software, viruși sau spyware și nu poate accesa informațiile de pe hard drive-ul utilizatorului.

Un cookie este format din 2 părți: numele și conținutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existență a unui cookie este determinată, iar tehnic doar web-serverul care a trimis cookie-ul îl poate accesa din nou în momentul în care un utilizator se întoarce pe website-ul asociat web-serverului respectiv.

Cookie-urile în sine nu solicită informații cu caracter personal pentru a putea fi utilizate și, în cele mai multe cazuri, nu identifică personal utilizatorii de internet.

Există 2 categorii mari de cookie-uri:

Cookie-uri de sesiune – acestea sunt stocate temporar în dosarul de cookie-uri al browserului web pentru ca acesta să le memoreze până când utilizatorul iese de pe site-ul respectiv sau închide fereastra browserului.

Cookie-uri persistente – acestea sunt stocate pe hard drive-ul unui computer sau echipament pentru o durata configurata de website-ul care l-a plasat. Acest tip de cookie-uri pot fi șterse de utilizator în orice moment prin intermediul setărilor browserului.

7.   Care sunt avantajele cookie-urilor?

Un cookie conține informații care fac legătura între un web-browser (browser-ul pe care îl folosiți dvs., spre exemplu Internet Explorer, Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, etc.) și un web-server anume, mai precis serverul care găzduiește site-ul nostru. Dacă un browser accesează acel web-server din nou, acesta poate citi informația deja stocată și reacționa în consecință. Cookie-urile asigură utilizatorilor o experiență plăcuta de navigare și susțin eforturile multor websiteuri pentru a oferi servicii confortabile utilizatorillor: ex. Preferințele în materie de confidențialitate online, opțiunile privind limba site-ului, coșuri de cumpărături sau publicitate relevantă.

8.   Care este durata de viață a unui cookie?

Cookieurile sunt administrate de web-servere. Durata de viață a unui cookie poate varia semnificativ, depinzând de scopul pentru care este plasat. Unele cookie-uri sunt folosite exclusiv pentru o singură sesiune (cookie-urile de sesiune) și nu mai sunt reținute odată ce utilizatorul părăsește website-ul și unele cookie-uri sunt reținute și refolosite de fiecare dată când utilizatorul revine pe acel website (cookie-urile persistente). Cu toate acestea, cookie-urile pot fi șterse de un utilizator în orice moment.

9.   Cum folosim noi cookie-urile pe acest site

Am clasificat cookie-urile noastre în următoarele categorii, pentru a vă fi mai ușor să întelegeți de ce avem nevoie de ele:

  1. Strict necesare – acestea sunt utilizate pentru eficientizarea lucrului nostru pe site. Aceste cookie-uri nu colectează informații despre dvs. care ar putea fi folosite pentru publicitate sau pentru a înregistra activitatea dvs. pe internet. Fără aceste cookie-uri, acest site nu va funcționa corect. Așadar, dacă blocați aceste cookie-uri, nu putem prezice cum va evolua site-ul pentru dvs.
  2. Performanță – acestea sunt utilizate pentru a analiza modul în care funcționează site-ul nostru și cum îl putem imbunătăți, de exemplu, care sunt paginile vizualizate cel mai des și dacă întâmpinați mesaje de eroare. Acestea nu colecteaza informații care vă pot identifica, toate datele fiind anonime.

Utilizând site-ul nostru vă exprimați acordul privind utilizarea de cookie-uri de “performanță”. Dacă le blocați, nu putem prezice cum va evolua site-ul pentru dvs.

  1. Funcționalitate – acestea ajută la îmbunătățirea experienței dvs. acestea pot înregistra modificările pe care le-ați făcut pe site. Informațiile pe care le colectează pot fi făcute anonime. Acestea se referă strict la site-ul nostru și nu pot urmări alte site-uri pe care le vizitați.

Aveți posibilitatea să blocați sau să permiteți utilizarea acestor cookie-uri, dar blocarea lor poate însemna că nu vom mai putea furniza anumite servicii. Este de asemenea posibil ca blocarea lor să ne impiedice să memorăm că nu ați dorit anumite informații.

  1. Targeting/publicitate – acestea sunt utilizate pentru a face schimb de anumite informații cu terțe părți cu care facem reclamă, pentru a ști cum ați ajuns pe site-ul nostru. De asemenea, putem utiliza cookie-uri pentru a identifica părțile site-ului de care sunteți interesat. Utilizăm apoi aceste informații pentru a vă arăta reclame și pagini care credem că vă pot interesa, pentru a individualiza modul în care comunicăm cu dvs. sau pentru a individualiza conținutul comunicărilor pe care vi le trimitem.

Dacă preferați, puteți opta pentru a renunța la acestea. Individualizarea conținutului înseamnă că acesta include informații care reflectă interesul pe care l-ați arătat față de conținutul paginilor noastre sau oferte ori promoții care credem că v-ar putea interesa, și pentru a îmbunătăți modul în care răspundem la necesitățile dvs.

10.Tipurile de cookie-uri pe care noi le folosim:

În principal folosim următoarele cookies:

Aceste cookies sunt folosite pentru buna funcționare a site-ului, ele fac parte din grupa “obligatorie” și nu pot fi oprite, ele sunt valabile pe întreaga perioadă a sesiunii. Pot fi folosite si alte cookie-uri fara importanta, care ajuta la o mai buna navigare si experienta pe website.

11.Ce sunt cookie-urile plasate de terți?

Cookie-uri plasate de terți („third party cookies”) sunt plasate de un alt website decât cel pe care îl vizitează utilizatorul la momentul respectiv și ar putea fi folosite în mod anonim pentru a memora istoricul de navigare al unui utilizator, astfel încât acestuia să-i fie livrată publicitate cât mai relevantă. Acest tip de cookie-uri pot fi blocate de un utilizator prin intermediul setărilor browser-ului.

Precizăm că nu avem control și nu suntem responsabili pentru politicile și practicile de confidențialitate ale unor terțe părți, însă terțele părți se obligă să respecte legea in vigoare și politicile de confidențialitate ale deținatorului acestui site.

12.Cum puteți opri cookie-urile?

Dezactivarea și refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat și folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu înseamnă că nu veți mai primi/vedea publicitate online.

Este posibilă setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri să nu mai fie acceptate sau puteți seta browserul să accepte cookie-uri de la un site anume.

Toate browserele moderne oferă posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor. Aceste setări se găsesc de regula în “opțiuni” sau în meniul de “preferințe” al browserului dvs.
Pentru a înțelege aceste setări, următoarele linkuri pot fi folositoare, altfel puteți folosi opțiunea “ajutor” a browserului pentru mai multe detalii.

Cookie settings in Internet Explorer

Cookie settings in Chrome

Cookie settings in Firefox

Cookie settings in Safari

Pentru setările cookie-urilor generate de terți, puteți consulta și site-ul:
http://www.youronlinechoices.com/ro/

Linkuri utile

Dacă doriți să aflați mai multe informații despre cookie-uri și la ce sunt utilizate, recomandăm următoarele linkuri:

All About Cookies

Microsoft Cookies guide

IAB Romania pune la dispoziție următorul site pentru a oferi mai multe informații privind confidențialitatea legată de publicitatea online: http://www.youronlinechoices.com/ro/

Pentru a opta să nu mai fiți urmărit de Google Analytics te rugăm să vizitezi:

http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

13.Stocarea informațiilor captate de cookie-uri

Informațiile obținute de cookie-uri sunt păstrate în condiții de siguranță ridicată de web-server, respectiv serverul care gazduiește site-ul nostru.

Vă asigurăm că web-serverul nostru trebuie să se conformeze unor cerințe de securitate ridicată în ceea ce privește informațiile colectate prin cookie-uri, fiind obligat să respecte cu strictețe obligațiile impuse de legea aplicabilă.

Informațiile pe care le colectăm despre dvs. prin accesarea web-site-ului nostru nu vor fi partajate cu terțe părți.

14.Securitatea datelor personale

Pentru a vă proteja confidențialitatea datelor și a informațiilor personale pe care le transmiteți prin utilizarea acestui site web, vom menține garanții fizice, tehnice și administrative.

Actualizăm și testăm tehnologia noastră de securitate în mod continuu. Restricționăm accesul la datele dvs. personale doar acelor angajați care trebuie să știe acele informații pentru a vă oferi beneficii sau servicii. In plus, instruim angajații noștri cu privire la importanța confidențialității și menținerea confidențialității și securității informațiilor dvs.

Dacă apare o scurgere de date cu caracter personal, vom face totul pentru a o elimina și pentru a evalua un nivel de risc legat de scurgere în conformitate cu politica noastră privind încălcarea datelor cu caracter personal. In cazul în care se constată că scurgerea poate duce la vătămări fizice, materiale sau nemateriale pentru dvs. (de exemplu, discriminare, furt de identitate, fraudă sau pierdere financiară), vă vom contacta fără întârzieri nejustificate, cu excepția cazului în care legea prevede altfel. Toate demersurile noastre vor fi luate în deplină cooperare cu autoritatea competentă de supraveghere.

15.Aspecte de securitate legate de cookie-uri

Cookieurile NU sunt viruși! Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcătuite din bucăți de cod așa că nu pot fi executate nici nu pot auto-rula. In consecință, nu se pot duplica sau replica pe alte rețele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot îndeplini aceste funcții, nu pot fi considerate viruși.

Cookie-urile pot fi totuși folosite pentru scopuri negative. Deoarece stochează informații despre preferințele și istoricul de navigare al utilizatorilor, atât pe un anume site cât și pe mai multe alte siteuri, cookie-urile pot fi folosite ca o formă de Spyware. Multe produse anti-spyware sunt conștiente de acest fapt și în mod constant marchează cookie-urile pentru a fi șterse în cadrul procedurilor de ștergere/scanare anti-virus/anti-spyware.

In general, browserele au integrate setări de confidențialitate care furnizează diferite nivele de acceptare a cookie-urilor, perioada de valabilitate și ștergere automată după ce utilizatorul a vizitat un anumit site.

Deoarece protecția identității este foarte valoroasă și reprezintă dreptul fiecărui utilizator de internet, este indicat să se știe ce eventuale probleme pot crea cookie-urile. Pentru că prin intermediul lor se transmit în mod constant în ambele sensuri informații între browser și website, dacă un atacator sau persoană neautorizată intervine în parcursul de transmitere a datelor, informațiile conținute de cookie pot fi interceptate. Deși foarte rar, acest lucru se poate întâmpla dacă browserul se conectează la server folosind o rețea necriptată (ex: o retea WiFi nesecurizată).

16.Modificări ale politicii privind cookie-urile

Este posibil să actualizăm din când în când acest document de informare prin publicarea unei noi versiuni pe acest site web.

Având în vedere că legile privind protecția datelor cu caracter personal, interpretarile organelor de stat, recomandările autorităților de supraveghere se schimbă și se imbunătățesc din când în când, se așteaptă ca această notificare privind confidențialitatea și condițiile de utilizare să se schimbe și ea. Ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment, din orice motiv și fără notificare acest document de informare. Orice modificare a politicii noastre de confidențialitate va fi afișată pe această pagină, astfel încât să fiți conștienți de politicile noastre. Dispozițiile conținute în prezentul document înlocuiesc toate anunțurile sau declarațiile anterioare privind practicile noastre de confidențialitate.

17.Sfaturi pentru o navigare sigură și responsabilă, bazată pe cookie-uri

Datorită flexibilității lor și a faptului că majoritatea dintre cele mai vizitate site-uri și cele mai mari folosesc cookie-uri, acestea sunt aproape inevitabile. Dezactivarea cookie-urilor nu va permite accesul utilizatorului pe site-urile cele mai răspândite și utilizate printre care Youtube, Gmail, Yahoo și altele.

Iată câteva sfaturi care vă pot asigura însă că navigați fără griji cu ajutorul cookie-urilor:
Particularizați-vă setările browserului în ceea ce privește cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru dvs. al securității utilizării cookie-urilor.

Multe dintre aplicațiile de detectare și prevenire a spyware-ului includ detectarea atacurilor pe site-uri. Astfel, împiedica browserul de la a accesa website-uri care ar putea să exploateze vulnerabilitățile browserului sau să descarce software periculos. Asigurați-vă că aveți browserul mereu updatat. Multe dintre atacurile bazate pe cookies se realizează exploatând punctele slabe ale versiunilor vechi ale browserelor.

Cookie-urile sunt pretutindeni și nu pot fi evitate dacă doriți să vă bucurați de acces pe cele mai bune și cele mai mari site-uri de pe Internet – locale sau internaționale. Cu o întelegere clară a modului lor de operare și a beneficiilor pe care le aduc, puteți lua măsurile necesare de securitate astel încât să puteți naviga cu încredere pe internet.

18.Întrebări, nelămuriri, reclamații

Dacă aveți întrebări cu privire la informațiile dvs. personale sau dacă doriți să vă exercitați drepturile sau aveți nelămuriri sau reclamații, vă rugăm să ne contactați prin trimiterea unui e-mail la adresa contact@frigotehnicaromania.ro

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Află in sectiunea Politica de Confidentialitate mai multe despre cookie-uri, inclusiv despre posibilitatea retragerii acordului. Citeste
Setari cookies
Accept
Confidentialitate & Cookies
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Datele cu caracter personal vor fi colectate și prelucrate de către SC FRIGOTEHNICA ROMANIA SRL numai în măsură permisă prin Regulamentul European nr.679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește protecția datelor cu caracter personal și privind liberă circulație a acestora precum și prin orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul României.

1. Colectarea datelor personale

Solicitam anumite date personale DOAR in cazul in care doriti sa colaborati cu noi privind dezvoltarea unui proiect. Daca sunteti persoana fizica sau persoana juridica, datele introduse in formularul de contact sau prin alte mijloace de pe website-ul nostru vor fi stocate temporar si folosite pentru a va putea contacta ulterior pentru mai multe informatii.

2. Tipul de date personale pe care le colectam si in ce scop:

  • Nume si prenume – date care vor fi folosite pentru a stii cum sa va adresam, iar ulterior pentru generarea facturii si contractarea serviciilor;
  • Telefon – colectam numarul de telefon pentru a il folosi ulterior ca mijloc de comunicare;
  • Email – colectam adresa de e-mail pentru a o putea folosi ulterior ca mijloc de comunicare;
  • Nume companie – pentru generarea facturilor si contractarea serviciilor;
Alte informatii mai pot fi cerute pe acest website, in cazul in care este necesar pentru a va oferi o experienta cat mai placuta si rapida.

3. De la cine colectam datele personale:

  • 3.1 Direct de la dumneavoastra, in cazul in care ne contactati telefonic.
  • 3.2 Prin intermediul website-ului si a formularelor de contact sau alte mijloace adaugate.

4. Furnizarea datelor personale este:

  • 4.1 Voluntara, fara a avea in vedere incheierea ulterioara a unei relatii comerciale
  • 4.2 Obligatorie, in vederea achizitionarii serviciilor noastre si implicit, pentru incheierea unei relatii comerciale si a inregistrarii fiscale a acesteia, inclusiv a facturarii.

5. Prelucrarea datelor personale are loc in urmatoarele situatii:

  • 5.1 Atunci cand exista o cerere din partea clientilor/potentialilor clienti (cerere verbala sau scrisa).
  • 5.2 Cand este necesara incheierea unei relatii comerciale, respectiv incheierea unui contract de prestari servicii pentru achizitionarea serviciilor noastre.
  • 5.3 Atunci cand primim o cerere de oferta, indiferent de modul in care a fost trimisa (prin email, formular de contact, verbal sau alte mijloace).
  • 5.4 Datele personale mai pot fi prelucrate atunci cand exista un contract de servicii intre compania noastra si client (spre exemplu, contract de mentenanta) iar datele transmise vor fi astfel stocate si utilizate pentru rezolvarea solcitarilor clientului.

6. Scopul prelucrarii datelor personale

  • 6.1 Datele dvs. vor fi prelucrate numai in scopurile mentionate la punctul 2. din prezenta informare.
  • 6.2 In cazul in care datele dvs vor trebui prelucrate in alte scopuri decat cele prezentate la punctul 2, va vom informa inainte de a le prelucra, iar acestea vor fi prelucrate numai cu acordul dumneavoastra.

7. Cookie-uri:

  • 7.1 Cookie-urile sunt fragmente de informatie pe care site-ul le transfera utilizatorilor pentru a putea tine evidenta. In timp ce va aflati pe un site, cookie-urile salveaza preferintele dumneavoastra si astfel fac navigarea pe web mai usoara. Majoritatea website-urilor folosesc cookie-uri. Acestea nu sunt folosite pentru stocarea informatiilor personale, ele ne arata cum si cand vizitatorii folosesc site-ul, si ne ajuta sa vedem care sunt zonele populare si care nu sunt.
  • 7.2 Folosim cookie-uri (texte speciale) pentru o buna evaluare a comportamentului utilizatorilor pe website-urile noastre in scopul oferirii serviciilor de marketing in mod corect si pentru ca utilizatorul sa poata beneficia de toate facilitatile site-ului pe care il viziteaza (formular de cumparaturi, magazin online, etc, in functie de specificul website-ului). informatiile pe care le colectam prin cookies si gif-uri transparente pentru a crea un “profil” al preferintelor dumneavoastra.
  • 7.3   Puteti dezactiva cookie-urile folosind preferintele browserului. Astfel, puteti seta browser-ul sa refuze toate cookie-urile sau sa indice atunci cand un cookie este trimis. Insa, va aducem la cunostinta faptul ca, atunci cand cookie-urile sunt dezactivate, este foarte posibil ca anumite functionalitati ale website-ului sa nu poata fi folosite ori sa aiba o viteza de incarcare foarte lenta.

8. Dezvaluirea datelor personale

  • 8.1. Datele dvs. personale pot fi dezvaluite anumitor destinatari, respectiv parteneri ai agentiei noastre, in cazul in care prin contractarea serviciilor noastre, este necesar acest lucru (de exemplu, in cazul in care doriti achizitionarea de domenii internet prin intermediul nostru, este necesar ca datele dvs personale sa fie transmise catre furnizorul si partenerul nostru de hosting. Refuzul de a transmite datele dvs., corecte, pentru achizitionarea domeniilor internet, duce la imposibilitatea de a inregistra un domeniu de internet prin intermediul nostru).

9. Perioada de stocare a datelor

  • 9.1. Datele dvs vor fi stocate pe o perioada de timp limitata, respectiv pe toata perioada contractarii serviciilor si pana la expirarea duratei de contractare a acestora. Toate datele (facturare, de logare) sau orice fel de date care permit accesul sau au legatura cu o entitate, vor fi eliminate complet din mediul criptat in care au fost stocate temporar de catre agentia noastra pentru a va putea administra mai usor totul.

10. Transferul datelor personale in afara UE sau SEE

  • 10.1 GENIUS WEB (GENIUS WEB SRL) nu transfera datele dvs. personale, catre tari din afara UE sau SEE.

11. Securitatea datelor personale

  • 11.1 Securitatea informatiilor primite din partea vizitatorilor sau a clientilor, este foarte importanta pentru noi.  Serverele pe care datele sunt stocate, au implementate masuri de siguranta, precum:
– recuperarea datelor personale – descoperirea breselor de securitate – descoperirea cauzelor breselor de Securitate – limitarea incalcarii securitatii In cazul in care descoperim faptul ca s-a produs o incalcare a securitatii datelor dvs personale, vom informa imediat managementul companiei titulare a serverelor, aceasta urmand a lua toate masurile pentru restabilirea securitatii datelor, va depune toate eforturile pentru atenuarea riscului imediat de producere a unui prejudiciu si va notifica Autoritatea de Supraveghere cu privire la incidentul de securitate, daca încălcarea este susceptibilă să ducă la un risc ridicat pentru drepturile și libertatile persoanelor carora le-a fost afectata securitatea datelor personale.

12. Drepturile utilizatorilor

Conform noului Regulament GDPR, va prezentam in cele de mai jos, care sunt drepturile pe care le aveti in calitate de utilizatori/clienti ai End Soft Design. Dreptul la informare – se refera la dreptul de a fi informati asupra tuturor aspectelor prezentate anterior. Dreptul de acces – aveti dreptul de a obtine confirmarea din partea noastra ca prelucram sau nu datele cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective si la informatii privind modalitatea in care sunt prelucrate datele. Dreptul la opozitie – dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale daca prelucrarea este necesara pentru indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public. Deasemenea, daca prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, aveti dreptul de a va opune prelucrarii oricand. Dreptul la portabilitatea datelor –aveti dreptul de a primi datele personale intr-un format care sa  poata fi citit automat  si care sa permita ca datele sa fie transmise direct altui operator. Dreptul la stergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) – puteti solicita ca datele sa fie sterse, fara intarzieri nejustificate, in cazul in care apar urmatoarele situatii: datele nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; iti retragi consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare; te opui prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze; datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale; datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale. Dreptul la restrictionarea datelor – aveti dreptul de a cere restrictionarea datelor pe o perioada de timp, de exemplu, in situatia in care s-a luat decizia stergerii datelor dumneavoastra iar dumneavoastra considerati ca va sunt utile in diferite situatii, precum exercitarea unui drept in instanta. Deasemenea, in cazul in care contestati acuratetea datelor ori prelucrarea este ilegala, puteti solicita restrictionarea datelor.  Astfel, in urma primirii unei cereri din partea dumneavoastra si in urma verificarii acesteia, vom stopa prelucrarea datelor personale pe o perioada de timp. Dreptul la rectificarea datelor – puteti solicita rectificarea anumitor date personale, in cazul in care acestea sunt incomplete sau inexacte. Astfel, in functie de scopul prelucrarii, puteti completa si apoi transmite datele personale care lipsesc sau nu sunt corecte, fiind posibila chiar completarea unei declaratii pentru conformitate. Dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, atunci cand constatati ca v-au fost incalcate drepturile cu privire la prelucrarea datelor personale.

13. Cum ne puteti contacta

Pentru orice intrebari si orice solicitari cu privire la prelucrarea datelor personale, ne puteti contacta astfel:
  • pe email la adresa: contact@frigotehnicaromania.ro;
Raspundem prompt la orice situatie privind protectia datelor personale, iar daca noi nu v-am multumit (desi o vom face) atunci va recomandam sa va adresati catre Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal avand ca adresa web “dataprotection.ro”.
Save settings
Setari cookies

This site uses cookies to offer you a
better browsing experience.